Home » D:News » Patru capre rare ar fi fost mâncate de directorul unei grădini zoo

Patru capre rare ar fi fost mâncate de directorul unei grădini zoo

Publicat: 04.02.2023
Patru capre rare ar fi fost mâncate de directorul unei grădini zoo
Sursa foto: Pixabay

Directorul unei grădini zoologice din Mexic este acuzat că a ucis patru capre rare și le-a mâncat la o petrecere de Crăciun.

Autoritățile au început o anchetă și au descoperit că unele dintre animalele din colecția grădinii zoologice din orașul Chilpancingo, situat în sudul țării, ar fi fost vândute, tranzacționate sau mâncate la ordinul directorului Jose Ruben Nava. Printre animale sunt și patru capre care au fost ucise și gătite pentru un banchet de sfârșit de an.

„Aceste patru animale au fost sacrificate și gătite în incinta grădinii zoologice și au fost servite ca hrană la petrecerea de sfârșit de an. Acest lucru a pus în pericol sănătatea persoanelor care le-au mâncat, deoarece aceste animale nu erau potrivite pentru consumul uman”, a declarat Fernando Ruiz Gutierrez.

Patru capre rare ar fi fost mâncate de cel care le îngrijea

Departamentul de stat pentru mediu a declarat că o zebră a fost schimbată pentru unelte, iar cerbii și vitele din rasă rară au fost comercializate unor persoane private.

Directorul a fost înlocuit din funcție la 12 ianuarie, în urma morții unei căprioare.

Mexicul are de mult timp o problemă cu achiziționarea ilegală de animale exotice de către cetățeni privați. Traficanții de droguri din Mexic au construit menajerii private de lei, tigri și alte animale sălbatice.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase