Home » D:News » Cu pianul în tramvai! Doi pianiști au cântat pentru pasagerii din Nantes

Cu pianul în tramvai! Doi pianiști au cântat pentru pasagerii din Nantes

Cu pianul în tramvai! Doi pianiști au cântat pentru pasagerii din Nantes
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 06.02.2023

Pianiștii francezi Hervé Billaut și Guillaume Coppola au cântat la pian într-un tramvai din Nantes, în cadrul deschiderii festivalului anual de muzică clasică La Folle Journée.

Muzica a fost adusă în tramvai, atunci când pianiștii francezi, Hervé Billaut și Guillaume Coppola, au adus un pian într-un tramvai din Nantes și au cântat în cadrul deschiderii festivalului anual de muzică clasică La Folle Journée.

Ei au cântat pentru pasageri toată după-amiaza.

Billaut a declarat că au vrut să aducă muzica în locuri unde nu te aștepți să o găsești. „Poate că cineva, un copil, un tânăr sau un pensionar va avea un șoc muzical”, a spus el, potrivit BBC.

„Este impresionant să avem pianul în tramvai”

El a explicat că a făcut acest lucru pentru că „nu toți sunt așa norocoși cum am fost noi, atunci când eram copii și aveam acces la muzică”.

O tânără care a călătorit cu tramvaiul a spus: „Este impresionant să avem pianul în tramvai, e drăguț. Dar nu am idee cine sunt ei”, a spus tânăra.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase