Home » D:News » Cu pianul în tramvai! Doi pianiști au cântat pentru pasagerii din Nantes

Cu pianul în tramvai! Doi pianiști au cântat pentru pasagerii din Nantes

Publicat: 06.02.2023
Cu pianul în tramvai! Doi pianiști au cântat pentru pasagerii din Nantes
Sursa foto: Profimedia

Pianiștii francezi Hervé Billaut și Guillaume Coppola au cântat la pian într-un tramvai din Nantes, în cadrul deschiderii festivalului anual de muzică clasică La Folle Journée.

Muzica a fost adusă în tramvai, atunci când pianiștii francezi, Hervé Billaut și Guillaume Coppola, au adus un pian într-un tramvai din Nantes și au cântat în cadrul deschiderii festivalului anual de muzică clasică La Folle Journée.

Ei au cântat pentru pasageri toată după-amiaza.

Billaut a declarat că au vrut să aducă muzica în locuri unde nu te aștepți să o găsești. „Poate că cineva, un copil, un tânăr sau un pensionar va avea un șoc muzical”, a spus el, potrivit BBC.

„Este impresionant să avem pianul în tramvai”

El a explicat că a făcut acest lucru pentru că „nu toți sunt așa norocoși cum am fost noi, atunci când eram copii și aveam acces la muzică”.

O tânără care a călătorit cu tramvaiul a spus: „Este impresionant să avem pianul în tramvai, e drăguț. Dar nu am idee cine sunt ei”, a spus tânăra.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase