Home » D:News » Câți bani a donat Elon Musk în 2022?

Câți bani a donat Elon Musk în 2022?

Publicat: 17.02.2023
Câți bani a donat Elon Musk în 2022?
Foto: Hepta

Directorul general al Tesla, Elon Musk, a declarat recent că anul trecut a donat acțiuni în valoare de aproximativ 1,95 miliarde de dolari ale companiei în scopuri caritabile.

Donația conține 11,6 milioane de acțiuni și a fost descrisă într-un document depus la autoritățile de reglementare din SUA drept „un cadou de bună credință”, potrivit BBC.

Documentul nu a menționat numele destinatarilor, dar arată că donația a fost făcută între lunile august și decembrie anul trecut.

Tot miercuri, Musk a anunțat că spre sfârșitul acestui an ar fi un „moment bun” pentru a găsi pe cineva care să îi succeadă în funcția de director executiv al Twitter.

Donațiile caritabile făcute de Elon Musk

Nu este prima dată când Musk donează acțiuni Tesla în scopuri caritabile. El a donat acțiuni în valoare de aproximativ 5,74 miliarde de dolari în 2021.

Tot în 2021 el a anunțat pe Twitter că intenționează să doneze 20 de milioane de dolari școlilor din Cameron County și 10 milioane de dolari orașului Brownsville din Texas, SUA, pentru „revitalizarea centrului orașului”.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase