Home » D:News » Ce probleme de sănătate are Elon Musk? „N-aș dori nimănui această durere”

Ce probleme de sănătate are Elon Musk? „N-aș dori nimănui această durere”

Publicat: 12.02.2023
Ce probleme de sănătate are Elon Musk? „N-aș dori nimănui această durere”
Sursa foto: Profimedia

Elon Musk, director executiv al Tesla și Twitter, se confruntă cu insomnii și dureri de spate. Mai mult, Musk a fost nevoit să se prezinte în instanță, după ce a făcut comentarii neveridice despre faptul că a asigurat finanțarea pentru privatizarea Tesla în urmă cu patru ani.

„Nu am putut dormi noaptea trecută, așa că, din păcate, nu sunt în cea mai bună formă. Îmi pare rău că mă fâțâi atât. Am dureri de spate destul de severe”, a spus miliardarul în vârstă de 51 de ani unui avocat în timpul procesului, potrivit Futurism.

Elon Musk ar suferi de dureri de spate și de gât de mai mulți ani. Miliardarul a fost supus chiar unor intervenții chirurgicale pentru a rezolva acest aspect. În ceea ce privește sursa acestei dureri, este posibil să fi fost declanșată de momentul în care a încercat să arunce la pământ un luptător de sumo de 350 de kilograme, în urmă cu aproximativ un deceniu, lucru care „m-a costat zdrobirea discului c5-c6 și opt ani de mega dureri de spate”, potrivit unei afirmații publicate pe Twitter în 2022.

Nu doar durerea fizică îi provoacă suferință lui Elon Musk

Dar nu doar durerea fizică îi provoacă suferință. Musk încearcă din nou să redreseze o companie care abia se descurcă, lucru pe care l-a trăit deja atât cu SpaceX, cât și cu Tesla, în ultimele două decenii.

Preluarea Twitter a fost un dezastru. Musk, care are o tendință puternică de micromanagement, a forțat limitele companiei, concediind mii de oameni și forțând angajații să se întoarcă la birou.

Rezultatul? O sumedenie de facturi neplătite, muncitori nemulțumiți, procese intentate de proprietari și chiar lipsa hârtiei igienice la birourile companiei.

Acest tip de abordare practică îl obosește în mod clar pe unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii.

„Ultimele trei luni au fost extrem de grele. N-aș dori nimănui această durere”

Desigur, Musk crede că luptă eroic pentru dreptul la liberă exprimare și pentru un viitor interplanetar, în timp ce, în realitate, a fost aproape exclusiv cauza propriilor stresuri.

„Ultimele trei luni au fost extrem de grele, deoarece a trebuit să salvez Twitter de la faliment, îndeplinind în același timp îndatoriri esențiale la Tesla și SpaceX. N-aș dori nimănui această durere”, a declarat Musk.

Bineînțeles, fanii i-au luat apărarea, spunând că este „la un alt nivel” și că „face lumea un loc mai bun”. După cum au susținut unii, distragerea lui Musk cu Twitter ar putea, de fapt, să le permită celor de la Tesla și SpaceX să respire puțin, departe de stilul „dictatorial” de management.

În plus, să fii responsabil de mai multe companii, în același timp, fiecare valorând multe miliarde de dolari, nu este tocmai ușor.

Vă mai recomandăm și: 

Ce a făcut Elon Musk din birourile Twitter?

Elon Musk și Jeff Bezos nu mai sunt cei mai bogați oameni din lume

Miliardarii produc de 1 milion de ori mai multe emisii decât oamenii obișnuiți

Urmărire ca-n filme cu o mașină Tesla. Șoferul adormise la volan!

Claudia Cociug
Claudia Cociug
Claudia Cociug și-a început experiența în presă la Iași, iar promovarea culturii, prin transmiterea cuvintelor relevante, a fost parte din procesul alăturării echipei DESCOPERĂ.ro. Îi place să citească, să cerceteze și să scrie. Claudia este absolventă a Facultății de Litere, specializarea ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase