Home » D:News » Un bărbat a încercat să fure un bebeluș care a supraviețuit cutremurului din Turcia

Un bărbat a încercat să fure un bebeluș care a supraviețuit cutremurului din Turcia

Un bărbat a încercat să fure un bebeluș care a supraviețuit cutremurului din Turcia
Foto: Profimedia
Publicat: 18.02.2023

Un bărbat a fost arestat în Turcia pentru că a încercat să fure un bebeluș dintr-un spital. Este vorba despre un copil supraviețuitor al cutremurului de săptămâna trecută.

Incidentul a avut loc într-un spital din provincia turcă Hatay. Bărbatul a încercat să profite de haosul creat de cutremurul violent care a devastat sudul țării, a relatat joi presa locală.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, originar din Ankara, s-a recomandat la spital ca fiind un ofițer de poliție pensionat. El a revendicat un copil al cărui nume l-a precizat, a relatat agenția oficială de presă Anadolu.

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a încercat să fure un bebeluș?

Suspectul a fost arestat. Polițiștii au găsit asupra bărbatului mai multe cărți de identitate false și o sumă mare de bani. De asemenea, bărbatul avea un pistol în mașină.

Cutremurul cu magnitudinea de 7,8 grade din 6 februarie a devastat provincia de la granița cu Siria și a ucis aproape 40.000 de persoane în Turcia și Siria.

Ministerul turc al Familiei a anunțat miercuri că 1.396 de copii neînsoțiți au fost înregistrați în provinciile afectate de cutremur. Dintre aceștia, 508 au fost înapoiați familiilor lor.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase