Home » D:News » Rămășițele unui student dispărut au fost identificate 47 de ani mai târziu

Rămășițele unui student dispărut au fost identificate 47 de ani mai târziu

Rămășițele unui student dispărut au fost identificate 47 de ani mai târziu
Credit foto: Chambers County Sheriff's Department/Profimedia
Publicat: 25.02.2023

Un student de la un colegiu din Alabama a dispărut în 1976. Rămășițele sale au fost identificate 47 de ani mai târziu.

Kyle Clinkscales, în vârstă de 22 de ani, se întorcea la Universitatea Auburn pe 27 ianuarie 1976, dar nu a mai ajuns acasă, potrivit Biroului șerifului din Troup, Georgia, Statele Unite ale Americii.

Clinkscales și mașina sa albă cu două uși, un Pinto Runabout din 1974, au dispărut timp de zeci de ani. Apoi, pe 7 decembrie 2021, mașina a fost găsită într-un pârâu din Chambers County, Alabama.

Portofelul cu actele de identitate și cardurile de credit

Mașina a fost dusă la biroul șerifului din comitatul Troup, unde a fost verificată, iar în interiorul vehiculului se aflau rămășițe umane, precum și un portofel cu actele de identitate și cardurile de credit ale lui Clinkscales.

Rămășițele au fost trimise la laboratorul criminalistic pentru examinare. Recent, la puțin peste un an de la găsirea vehiculului și a rămășițelor, Biroul medicului legist a identificat rămășițele ca fiind ale studentului dispărut.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase