Home » D:News » Un băiețel dispărut în urmă cu opt luni a fost găsit la peste 3.000 de kilometri depărtare de casă

Un băiețel dispărut în urmă cu opt luni a fost găsit la peste 3.000 de kilometri depărtare de casă

Publicat: 26.02.2023
Un băiețel dispărut în urmă cu opt luni a fost găsit la peste 3.000 de kilometri depărtare de casă
Sursa foto: Envato

Un băiețel dispărut în urmă cu opt luni din statul american Washington a fost găsit în statul Missouri, adică la peste 3.170 de kilometri depărtare. Breadson John a fost găsit în siguranță, doar că nu e clar ce căuta în Missouri, cum a ajuns acolo sau ce a făcut din iunie.

Autoritățile au declarat că Breadson John, în vârstă de opt ani, a dispărut în jurul datei de 17 iunie, când comunitatea locală era îngrijorată în legătură cu bunăstarea acestuia. O verificare la locuința din Vancouver, Washington, a stabilit că băiețelul lipsește de acasă, a precizat FBI.

Poliția din Vancouver declara în decembrie că membrii familiei nu au furnizat informații despre locul în care se află Breadson. Ultimii tutori cunoscuți ai copilului au fost bunicii săi, se arată într-un comunicat al poliției din Vancouver, iar în decembrie 2022 aceștia au fost acuzați de „imixtiune în custodie”.

Băiețelul a fost găsit nevătămat

Vineri, Breadson a fost găsit nevătămat cu ajutorul șerifilor din comitatul Jasper, Missouri, a precizat FBI, conform NBC News.

Nu este clar ce căuta acolo, cum a ajuns acolo sau ce a făcut din iunie.

FBI a descoperit că Breadson fusese dus în comitatul Jasper în luna august, informație care a dus apoi la recuperarea sa, de săptămâna trecută.

Alți doi copii dispăruți din Missouri au fost găsiți după un an

Tot FBI spunea că Breadson s-a născut în Hawaii și vorbește engleza și chukeese, o limbă austroneziană vorbită în unele părți ale Microneziei.

În urmă cu două săptămâni, doi copii au fost găsiți dispăruți din Missouri de aproape un an. Copiii, în vârstă de 11 și 12 ani, au fost găsiți alături de mama lor, care nu îi are în îngrijire, într-un magazin alimentar din Florida.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase