Home » D:News » Rolling Stones și Paul McCartney vor lansa o piesă împreună

Rolling Stones și Paul McCartney vor lansa o piesă împreună

Publicat: 26.02.2023
Rolling Stones și Paul McCartney vor lansa o piesă împreună
Foto: Profimedia

Rolling Stones și Paul McCartney și-au unit forțele pentru a înregistra împreună un cântec pentru noul album al trupei rock, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al formației.

Variety a relatat că fostul membru al trupei The Beatles a înregistrat segmente de chitară bas „pentru un viitor proiect Rolling Stones la cârma căruia se află producătorul anului la Grammy 2021, Andrew Watt”.

Publicația a adăugat că sesiunile de înregistrare au fost efectuate recent în Los Angeles și că fostul coleg de trupă al lui McCartney, Ringo Starr, a fost „de asemenea programat să cânte pe albumul încă neanunțat”.

Ce pregătesc Rolling Stones și Paul McCartney?

Un purtător de cuvânt al trupei The Stones a confirmat că McCartney „este invitat la bas pe un singur cântec” pentru albumul care va fi lansat în cursul acestui an. El a spus că Starr nu a fost implicat, scrie Reuters.

Într-un mesaj video pe paginile sale de socializare, luna trecută, chitaristul Stones, Keith Richards, le-a spus fanilor că se pregătește „o muzică nouă”.

Noul album ar fi primul de la moartea bateristului Charlie Watts, în 2021.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase