Home » D:News » O fiică necunoscută apare în testamentul lui Pele

O fiică necunoscută apare în testamentul lui Pele

O fiică necunoscută apare în testamentul lui Pele
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 09.03.2023

O fiică nerecunoscută apare în testamentul lui Pele. Aceasta ar avea dreptul la o parte din 70% din averea fotbalistului, rezervată celorlalți 7 copii ai fostului jucător legendar.

Avocatul lui Pele a vorbit recent despre testamentul acestuia, menționând o moștenire de 30% pentru soție și o fiică necunoscută.

Pele, decedat în decembrie anul trecut la vârsta de 82 de ani, a precizat în testament că a treia și ultima sa soție, Marcia Cibele Aoki, trebuie să păstreze 30% din bunurile sale, inclusiv casa în care au locuit la Guaruja, a declarat marți pentru AFP avocatul văduvei fostului fotbalist, Luiz Kignel.

Ce include moștenirea de la Pele?

Moștenirea include această reședință, alte bunuri imobiliare și o participație la brandul Pele, a precizat Kignel, adăugând că nu s-a făcut deocamdată un inventar complet, motiv pentru care nu se cunoaște valoarea totală a averii.

Avocatul a adăugat că în testamentul triplului campion mondial se menționează posibilitatea ca Pele să aibă o fiică nerecunoscută, care ar avea dreptul la o parte din restul de 70% din avere, rezervat celorlalți 7 copii ai fostului jucător legendar.

„El a indicat posibilitatea existenței unei alte fiice, a cărei recunoaștere va depinde de un test ADN care nu a putut fi efectuat (asupra lui Pele) din cauza pandemiei și a stării sale de sănătate”, a explicat el.

Femeia ar fi cel de-al 8-lea copil al lui Pele

Potrivit lui Kignel, o braziliancă cere recunoașterea ca fiică a lui Pele și nu se știu prea multe despre ea, în afară de faptul că a depus o acțiune în justiție pentru paternitate în Brazilia.

În septembrie 2022, un tribunal din Sao Paulo a ordonat ca Pele să se supună unui test ADN, potrivit site-ului G1. Testul va trebui acum să fie efectuat pe unul dintre copiii săi recunoscuți.

Femeia ar fi cel de-al 8-lea copil al legendei fotbalului brazilian, care a murit de cancer la Sao Paulo, la 29 decembrie. Căsătorit de trei ori, el a recunoscut oficial 7 copii.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase