Home » D:News » Unde a găsit o femeie cadavrul soțului dispărut de 8 luni?

Unde a găsit o femeie cadavrul soțului dispărut de 8 luni?

Publicat: 09.03.2023
Unde a găsit o femeie cadavrul soțului dispărut de 8 luni?
Foto: Shutterstock

O femeie a găsit cadavrul soțului ei în timp ce căuta decorațiuni de Crăciun într-un dulap, la 8 luni după ce a dispărut.

Poliția l-a căutat de două ori în locuința din Illinois pe Richard Maedge, 53 de ani, după ce acesta a dispărut în aprilie 2022. În decembrie, soția sa i-a descoperit cadavrul în timp ce căuta ornamente de Crăciun, relatează People.

Potrivit KTVI, afiliată la FOX, legiștii din Madison County au confirmat că Richard Maedge, în vârstă de 53 de ani, a murit prin sinucidere. Richard a dispărut pe 27 aprilie anul trecut, după ce a sunat-o pe soția sa, Jennifer Maedge, pentru a-i spune că pleacă mai devreme de la serviciu. Însă Jennifer nu l-a găsit sau contactat după ce s-a întors la casa lor din Troy, unde mașina lui era parcată afară.

Unde a găsit o femeie cadavrul soțului dispărut?

Când a ajuns Poliția în locuință, nu a reușit să îl găsească pe bărbatul dispărut. Ulterior, a fost efectuată o a doua percheziție la domiciliu după ce Jennifer s-a plâns de un miros ciudat. Când femeia se pregătea pentru sărbători, pe 11 decembrie, a mers să caute decorațiuni de Crăciun într-o zonă de depozitare din spatele unui dulap de haine, iar acolo a găsit cadavrul soțului ei, la 8 luni după ce a fost văzut ultima dată.

Jennifer a declarat pentru News-Democrat că familia a organizat o înmormântare pentru Richard în ianuarie.

Ea a spus că înțelege de ce poliția nu a găsit cadavrul lui Richard, spunând că nu știa despre dulapul ascuns și că mirosul nu era „copleșitor”.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase