Home » D:News » „Cel mai ciudat pub din Marea Britanie” a fost scos la vânzare

„Cel mai ciudat pub din Marea Britanie” a fost scos la vânzare

„Cel mai ciudat pub din Marea Britanie” a fost scos la vânzare
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 13.03.2023

„Cel mai ciudat pub din Marea Britanie” a fost scos la vânzare de compania care îl deține. Este vorba despre o clădire strâmbă care în timp a devenit o atracție turistică, potrivit BBC.

Un pub considerat a fi cel mai ciudat din Marea Britanie a fost scos la vânzare de către proprietarii săi. The Crooked House de pe Himley Road este unul dintre cele 61 de puburi scoase la vânzare de Marston’s PLC.

Această vânzare face parte dintr-o schimbare de strategie la nivel național a companiei cu sediul în Wolverhampton, care deține aproximativ 1.500 de pub-uri în Marea Britanie.

Încă din secolul al XVIII-lea, clădirea a fost o atracție populară în regiune, vizitatorii dorind să vadă construcția strâmbă.

Aceasta a fost construită în 1765 ca fermă, dar din cauza exploatării miniere din zonă la începutul secolului al XIX-lea, o parte a clădirii a început să se scufunde.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase