Home » D:News » Un nou scandal între Meghan Markle și presa britanică

Un nou scandal între Meghan Markle și presa britanică

Un nou scandal între Meghan Markle și presa britanică
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 24.04.2023

Meghan Markle, soția prințului Harry, a criticat presa britanică în legătură cu informațiile potrivit cărora scrisorile schimbate cu Regele Charles au jucat un rol în decizia ei de a nu participa la încoronarea acestuia. Este cea mai recentă confruntare a sa cu presa, potrivit Reuters.

Daily Telegraph a relatat că Meghan i-a scris actualului rege în trecut pentru a-și exprima îngrijorarea cu privire la prejudecățile inconștiente din familia regală. Acesta a spus că scrisoarea a fost trimisă în urma comentariilor sale din 2021, într-un interviu cu Oprah Winfrey, potrivit cărora familia și-a exprimat îngrijorarea cu privire la cât de închisă va fi pielea fiului ei.

Acesta a raportat că ducesa de Sussex nu a simțit că a primit un răspuns satisfăcător la preocupările sale.

„Ducesa de Sussex își vede de viața ei”

„Ducesa de Sussex își vede de viața ei în prezent, nu se gândește la corespondența de acum doi ani legată de conversații de acum patru ani”, a declarat un purtător de cuvânt al lui Meghan.

„Orice sugestie contrară este falsă și, sincer, ridicolă. Încurajăm presa tabloidă și diverși corespondenți regali să înceteze circul obositor pe care doar ei îl creează”.

Prințul Harry va participa la încoronare fără Meghan

Prințul Harry va participa la încoronarea de luna viitoare fără Meghan, care va rămâne în California cu cei doi copii mici ai cuplului. Cel mai mare dintre ei, Archie, împlinește patru ani în aceeași zi.

Harry și Meghan au renunțat la îndatoririle regale în martie 2020, spunând că doresc să-și facă o nouă viață în Statele Unite, departe de hărțuirea mediatică.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase