Home » D:News » Un bărbat a câștigat în instanță dreptul de a face plajă nud în curtea casei

Un bărbat a câștigat în instanță dreptul de a face plajă nud în curtea casei

Un bărbat a câștigat în instanță dreptul de a face plajă nud în curtea casei
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 06.05.2023

Un german a câștigat în instanță dreptul de a practica nudismul în curtea casei sale din Frankfurt. Cazul a fost analizat de un judecător după ce mai mulți vecini s-au plâns de obiceiul bărbatului, potrivit CNN.

Germanul a fost acuzat că a făcut plajă în timp ce era dezbrăcat într-o zonă comună a clădirii dintr-un cartier de lux al orașului Frankfurt. De asemenea, s-a spus că el a mers neîmbrăcat pe scările clădirii.

Ca urmare, o companie de resurse umane care a închiriat spații în clădire a anunțat că va reduce plățile pe care le datora conform contractului din cauza bărbatului.

„Un act extrem de nepotrivit”

Totuși, cei care au anchetat acuzațiile au constatat că bărbatul purta în spațiile publice un halat.

În plus, instanța a decis că obiceiul nu reprezintă „un act extrem de nepotrivit” și că locul în care bărbatul s-a bronzat nud este vizibil doar dacă angajații companiei de resurse umane „se apleacă peste fereastră”.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase