Home » D:News » O femeie a ajuns din greșeală la 1.500 de kilometri depărtare de casă

O femeie a ajuns din greșeală la 1.500 de kilometri depărtare de casă

O femeie a ajuns din greșeală la 1.500 de kilometri depărtare de casă
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 09.05.2023

O femeie a fost dusă cu avionul la 1.500 de kilometri depărtare, în Jamaica, fără pașaport, în loc de Jacksonville, după o greșeală masivă la aeroport.

Beverly Ellis-Hebard trebuia să călătorească din Philadelphia la a doua ei casă din Jacksonville, Florida. A ajuns la 1.500 de kilometri depărtare.

Ellis-Hebard nu a fost informată de aeroport sau de compania aeriană că poarta de îmbarcare a fost schimbată. În urma unei serii de întâmplări, printre care o ieșire intempestivă la toaletă, o tăietură la mână care a trebuit îngrijită, schimbarea porții de îmbarcare și o verificare superficială a cărții de îmbarcare de către agentul de la poartă, Ellis-Hebard a ajuns într-un zbor spre Jamaica în loc de destinația prevăzută, Jacksonville, fără pașaport.

Compania aeriană i-a dat femeii 600 de dolari și i-a rambursat prețul pe bilet

A aflat abia în avion că acesta zboară spre Jamaica. Problema era cu atât mai gravă cu cât ea nu avea pașaport pentru a intra în Jamaica. Din fericire, vameșii din Jamaica i-au permis să rămână pe culoarul avionului și să nu atingă solul jamaican, astfel încât nu a încălcat legea, conform abc7news.

Ellis-Hebard a fost urcată într-un zbor de întoarcere la Philadelphia câteva ore mai târziu.

„Nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată pentru că nu aveam pașaport. Femeia de la poartă nu și-a făcut treaba”, a declarat EllisHebard.

Pentru deranj, compania aeriană Frontier i-a rambursat zborul și i-a dat un voucher de 600 de dolari.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase