Home » D:News » Descoperirea de coșmar făcută de o femeie care a găsit pereții din noua ei casă „calzi”

Descoperirea de coșmar făcută de o femeie care a găsit pereții din noua ei casă „calzi”

Descoperirea de coșmar făcută de o femeie care a găsit pereții din noua ei casă „calzi”
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 08.05.2023

O femeie din Colorado, SUA a găsit pereții din noua ei casă „calzi”, iar apoi a făcut o descoperire de coșmar. Amber Hall a muncit din greu pentru a-și cumpăra prima casă, însă bucuria i-a fost distrusă după ce a descoperit 10 creaturi „șocant de mari” în pereți.

Amber Hall a fost încântată când și-a cumpărat casa cu patru dormitoare și două băi din Centennial, Colorado, dar nu știa că era deja ocupată de „oaspeți nedoriți”.

Mamă a doi copii, în vârstă de 42 de ani, a crezut că proprietatea va fi casa perfectă pentru copiii ei și cei doi câini ai lor – până când a descoperit o infestare masivă de șerpi în timp ce se muta.

Unul dintre câinii femeii a făcut prima descoperire

Femeia a povestit pentru Denver 7 că unul dintre câinii ei a fost cel care a făcut prima descoperire de coșmar: „Încercam să despachetez, iar câinele meu s-a ghemuit și a început să meargă foarte încet. M-am apropiat să văd la ce se uita, crezând că este un păianjen sau ceva de genul acesta. Erau două găuri mici și am văzut șerpi care se strecurau în perete”.

Șerpii, pe care Amber i-a descris ca fiind „șocant de mari”, stăteau răsuciți într-o crăpătură din perete.

După ce a pus mâna pe perete, Hall a observat că era cald, ceea ce sugera că erau mai mulți șerpi acolo. De atunci, Amber a descoperit un total de 10 șerpi masivi care trăiesc în pereți, dar nu știe de ce tip sunt.

„Sunt speriată de moarte”

„Nu pot despacheta nimic din lucrurile mele pentru că mi-e teamă că sunt șerpi în cutii sau sub cutii. Este ca și cum te-ai băga în pat și, dacă cearșaful îți atinge piciorul sau ceva de genul ăsta, imediat smulgi pătura sau sari din pat ca să te asiguri că nu este nimic acolo. Am 42 de ani și este prima mea casă. Am muncit toată viața pentru ea și nu mă pot bucura de ea. Sunt speriată de moarte”, a spus ea.

Un vânător profesionist de șerpi care spune că dimensiunea șerpilor sugerează că trăiesc acolo de cel puțin 2 ani.

Femeia a cheltuit până acum 1.000 de dolari pentru îndepărtarea șerpilor și a spus că va trebui să spargă betonul pentru a le găsi vizuina.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase