Home » D:News » Reabilitare după 57 de ani pentru malurile lacului Herăstrău din București

Reabilitare după 57 de ani pentru malurile lacului Herăstrău din București

Reabilitare după 57 de ani pentru malurile lacului Herăstrău din București
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 08.06.2023

Malurile lacului Herăstrău vor fi reabilitate după ce Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti a semnat un contract în acest sens, a anunțat viceprimarul Capitalei Horia Tomescu.

„După 57 de ani vor fi reabilitate malurile lacului Herăstrău. Astăzi s-a semnat contractul pentru cea mai mare investiție a Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti: Reparații Capitale apărări de mal lac Herăstrău, inclusiv apărări de mal insule Herăstrău, ce are ca obiect servicii de proiectare și execuție lucrări”, a anunțat pe Horia Tomescu.

Conform acestuia, în urmă procedurii de licitație deschisă a fost desemnată câștigătoare firma SC Dimar SRL, iar valoarea contractului este de 45,68 milioane de lei fără TVA.

Scopul lucrărilor de reabilitare și consolidare

Termenul de derulare al contractului este de 12 luni.

„Scopul lucrărilor de reabilitare și consolidare pentru apărările de mal ale lacului Herăstrău îl reprezintă atât siguranța vizitatorilor parcului cât și buna funcționare a întregului ansamblu hidrotehnic al râului Colentina din care este parte integrantă lacul Herăstrău”, susține viceprimarul Capitalei.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase