Home » D:News » Verighetă de 9.500 de dolari, găsită de un scafandru într-un lac adânc de 45 metri

Verighetă de 9.500 de dolari, găsită de un scafandru într-un lac adânc de 45 metri

Verighetă de 9.500 de dolari, găsită de un scafandru într-un lac adânc de 45 metri
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 18.07.2023

Un scafandru a găsit verigheta de 9.500 de dolari a unei femei, după ce aceasta a pierdut-o într-un lac adânc de 45 de metri din statul american California.

Michael Pelley – cunoscut și sub numele de „Merman Mike” pe rețelele de socializare – a distribuit imagini ale misiunii de căutare pe Youtube, unde publică adesea videoclipuri în care recuperează de sub apă obiecte pierdute de oameni.

Jennie din Bakersfield, California, și-a pierdut verigheta când înota cu familia ei la Bass Lake.

A folosit un detector de metale subacvatic și o lanternă

Pelley a spus că Bass Lake, situat în apropiere de Parcul Național Yosemite, are o adâncime de 45 de metri: „Aproape imediat după ce am ajuns pe fundul lacului, mi-am dat seama cât de dificilă va fi căutarea. Nămolul a tulburat imediat zona și aveam o vizibilitate aproape zero.”

Pelley a spus că a folosit un detector de metale subacvatic și o lanternă.

Ajută cuplurile să găsească inelele pierdute

„După ce am scos câteva cutii de conserve din nămolul gros, am scos în cele din urmă ceea ce am crezut că va fi un alt capac de sticlă, dar avea un diamant uriaș! Era verigheta! Am fost mai mult decât încântat, mai ales pentru că știam cât de mici erau șansele ca eu să o găsesc cu adevărat”, a scris el, potrivit Insider.

Pelley nu este singura persoană care ajută cuplurile să găsească inelele pierdute. În această lună, un bărbat din Carolina de Sud plănuia să-și ceară iubita în căsătorie când a scăpat inelul de logodnă în nisip. Din fericire, un adolescent cu un detector de metale i-a salvat ziua.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase