Home » D:News » Cerere în căsătorie, întreruptă de un bizon în cel mai mare parc național din SUA

Cerere în căsătorie, întreruptă de un bizon în cel mai mare parc național din SUA

Cerere în căsătorie, întreruptă de un bizon în cel mai mare parc național din SUA
Bizoni în Parcul Național Yellowstone din SUA. Sursa foto: Profimedia
Publicat: 22.07.2023

Un bărbat a încercat să-și ceară iubita în căsătorie înainte ca aceasta să fie atacată de un bizon. A încercat din nou câteva ore mai târziu, la spital. „Fără nicio ezitare, am spus da!”.

O femeie din Phoenix, Arizona, s-a logodit de curând în spital, după ce planurile inițiale de cerere în căsătorie ale logodnicului ei au fost zădărnicite de un bizon, scrie Insider.

Timp de aproximativ un an, Amber Harris, în vârstă de 47 de ani, s-a pregătit să viziteze Parcul Național Yellowstone împreună cu fiica sa Rylee Eckblad și cu iubitul ei, Chris Whitehill. Bărbatul plănuia să o ceară în căsătorie pe un pod din cel mai mare parc național din Statele Unite.

Un bizon a întrerupt o cerere în căsătorie în Parcul Yellowstone

Planurile au luat o întorsătură nefericită, atunci când cuplul a întâlnit doi bizoni. Harris a relatat că unul dintre bizoni se afla la aproximativ 50 de metri distanță. Animalul s-a rostogolit pe pământ „ca un câine” înainte de a se ridica și a început să alerge spre Harris.

Serviciul Parcurilor Naționale (NPS) a declarat într-un comunicat de presă că bizonul a atacat-o pe Harris, care a suferit „răni semnificative la piept și abdomen”.

Harris a scris pe Facebook că a suferit șapte fracturi ale coloanei vertebrale, „plămâni perforați” și „vânătăi peste tot”: „Slavă Domnului, toate organele vitale arată bine”, a scris ea.

Femeia a fost transportată cu elicopterul la un spital

Femeia a fost transportată cu elicopterul la un spital din Idaho, unde, în aceeași seară, Whitehill a îngenuncheat lângă pat și i-a cerut să îi fie soție.

„Fără nicio ezitare, am spus da!”, a scris ea. Cuplul a lansat o campanie pentru a strânge bani pentru a acoperi facturile medicale.

NPS a precizat că incidentul rămâne în curs de investigare.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase