Home » D:News » Un autoportret al lui Johnny Depp, pictat în timpul unei „perioade întunecate”, scos la vânzare

Un autoportret al lui Johnny Depp, pictat în timpul unei „perioade întunecate”, scos la vânzare

Un autoportret al lui Johnny Depp, pictat în timpul unei „perioade întunecate”, scos la vânzare
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 24.07.2023

Un autoportret realizat de Johnny Depp a fost pus în vânzare. Acesta îl înfățișează pe starul de la Hollywood în perioada în care se afla între două procese legate de căsătoria cu fosta soție Amber Heard.

Concepută în 2021, lucrarea intitulată „Five” a fost finalizată anul acesta.

„Acest autoportret, a fost creat într-o perioadă care a fost… să spunem puțin întunecată, puțin confuză”, a declarat Depp într-o înregistrare video, potrivit Reuters.

Depp s-a căsătorit cu Heard în 2015

Depp s-a căsătorit cu Heard, pe care a cunoscut-o pe platoul de filmare al peliculei „The Rum Diary”, în 2015. Un an mai târziu, ea a cerut divorțul. Amănunte din relația lor furtunoasă au fost aflate de public în urma celor două procese.

Depp a mai spus că „Five” a fost inspirat de o fotografie făcută în 2015, atunci când a devenit imaginea unui parfum pentru bărbați.

Cât costă autoportretul lui Johnny Depp?

„Five” urmează portretelor realizate de Depp în colecția sa „Friends & Heroes” care îi înfățișează pe Elizabeth Taylor, Al Pacino, Bob Dylan și Keith Richards.

Autoportretul reprodus în mai multe copii costă 1.950 de dolari, bucata, și va fi la vânzare timp de 13 zile. Depp a declarat că 200 de dolari din încasările obținute din fiecare vânzare vor fi donați organizației non-profit Mental Health America.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase