Home » D:News » O adolescentă dispărută de patru ani a apărut într-o secție de poliție din SUA

O adolescentă dispărută de patru ani a apărut într-o secție de poliție din SUA

O adolescentă dispărută de patru ani a apărut într-o secție de poliție din SUA
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 28.07.2023

O adolescentă dispărută în urmă cu patru ani a apărut într-o secție de poliție din SUA. Polițiștii au anunțat că vor continua ancheta și vor încerca să afle ce s-a întâmplat în ultimii ani, potrivit Sky News.

Alicia Navarro a dispărut de la locuința sa din Glendale, Arizona, în septembrie 2019, atunci când avea 14 ani. Ea a scris un bilet părinților în care le spunea că fuge, dar că se va întoarce, potrivit postului de radio KTAR News.

După patru ani de căutări fără succes, Navarro, acum în vârstă de 18 ani, a intrat într-o secție de poliție dintr-un orășel din Montana, la 65 de kilometri de granița cu Canada și la aproximativ 3.000 de kilometri de casa ei.

Revederea a fost „copleșitoare din punct de vedere emoțional”

Poliția din Glendale a confirmat identitatea și a anunțat că fata părea a fi „sănătoasă și fericită”. Familia fetei a fost informată imediat, iar revederea a fost „copleșitoare din punct de vedere emoțional”, au relatat polițiștii.

Anchetatorii au spus că dosarul este „departe de a fi închis”, deoarece ancheta trebuie să stabilească unde a fost Navarro în ultimii patru ani.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase