Home » D:News » Imaginea virală, descoperită pe ecranul unui telefon pierdut la schi în Australia

Imaginea virală, descoperită pe ecranul unui telefon pierdut la schi în Australia

Imaginea virală, descoperită pe ecranul unui telefon pierdut la schi în Australia
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 01.08.2023

Un schior a găsit un telefon pierdut pe o pârtie din Perisher Valley, Australia, și a descoperit o listă de obiective de viață pe ecran: „să îmi dezvolt mușchii”, „să nu mă tund timp de 3 luni”, „să am 3 fete pe listă”.

O persoană și-a pierdut telefonul în timp ce schia în Perisher Valley, Australia. Acesta a fost găsit de Shea Sedgman, care a postat o fotografie după ce a observat obiectivele de viață de pe ecranul de blocare.

O fotografie a telefonului a fost postată de Shea Sedgman pe un grup de Facebook pentru schiori din Australia.

„Telefon găsit la jumătatea drumului pe Front Valley, predat la biroul de rezervări. Mult noroc în obiectivele tale”, a scris Sedgman în legenda postării partajate sâmbătă, care a devenit rapid virală.

Imaginea de pe ecranul de blocare era formată din opt obiective

Sedgman a declarat pentru Insider că era la schi în ziua în care a descoperit telefonul. A verificat telefonul și a văzut că imaginea de pe ecranul de blocare era formată din opt obiective. Primul pe listă era „să îmi dezvolt mușchii și să ajung la 87 de kilograme”, urmat de „să mă las de nicotină”. Al treilea și al patrulea pe listă erau „să am 25.000 de dolari în cont bancar” și „să am motocicletă”. Proprietarul a enumerat apoi că își dorea „să devină mai bun la lupte”, „să ia note bune la facultate” și „să aibă 3 fete pe listă”. Ultimul pe listă era „să nu mă tund timp de 3 luni”.

Sedgman a spus că a râs atunci când a văzut ecranul, deși i s-a părut „un pic ciudat”.

Telefonul a fost returnat proprietarului

„Am sperat că obiectivele nu erau în ordinea priorității”, a spus el.

Sedgman a adăugat că, atunci când a predat telefonul la biroul de rezervări al stațiunii, a avertizat-o pe femeia de la recepție că ecranul de blocare era „un pic interesant”. Telefonul a fost returnat proprietarului.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase