Home » D:News » O australiancă a murit după ce polițiștii au folosit un aparat cu electroșocuri

O australiancă a murit după ce polițiștii au folosit un aparat cu electroșocuri

O australiancă a murit după ce polițiștii au folosit un aparat cu electroșocuri
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 17.09.2023

O australiancă în vârstă de 47 de ani a murit după ce polițiștii au folosit asupra ei un aparat cu electroșocuri. Un incident similar a avut loc în luna mai, atunci când a murit o femeie de 95 de ani.

Incidentul în urma căruia a murit femeia de 47 de an a avut loc recent, în orașul Newcastle, potrivit CNN. Polițiștii din New South Wales au intervenit după ce femeia a amenințat o persoană cu un topor. Femeia i-a amenințat și pe polițiști și apoi s-a baricadat într-un apartament.

Negocierile au ținut aproximativ nouă ore, iar la final polițiștii au forțat intrarea în apartament. În timpul operațiunii, ei au folosit un aparat cu electroșocuri.

Un alt incident similar a avut loc tot în Australia în luna mai

Femeia a fost preluată de o ambulanță și a murit la spital. Cauza morții va fi stabilită în următoarele zile, au anunțat autoritățile.

Un incident similar a avut loc în Australia în luna mai. O femeie dintr-un centru pentru bătrâni a fost imobilizată cu ajutorul unui dispozitiv cu electroșocuri. Polițiștii au folosit aparatul deoarece femeia în vârstă de 95 de ani i-a atacat cu un cuțit. Ea a murit în urma loviturii, iar polițiștii sunt anchetați.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase