Home » D:News » Câți ani de închisoare a primit o mamă care și-a ucis fiicele de 15 și 5 ani?

Câți ani de închisoare a primit o mamă care și-a ucis fiicele de 15 și 5 ani?

Câți ani de închisoare a primit o mamă care și-a ucis fiicele de 15 și 5 ani?
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 24.09.2023

O femeie din statul american Virginia care și-a sedat cele două fiice cu ursuleți gumați cu melatonină înainte de a le împușca mortal a fost condamnată la 78 de ani de închisoare, anunță AP.

Veronica Youngblood, în vârstă de 38 de ani, a fost arestată în august 2018 după ce le-a împușcat pe fiicele sale, Sharon Castro, în vârstă de 15 ani, și Brooklynn Youngblood, în vârstă de 5 ani, în apartamentul lor.

Fata mai mare a supraviețuit suficient de mult timp pentru a suna la 911 și a-i spune dispecerului că a fost împușcată de către mama ei.

Planul ei era să le ucidă pe fete și apoi să se omoare

Apelul adolescentei a fost atât de traumatizant, încât jurații au cerut terapie pentru traume.

Veronica Youngblood le-a spus anchetatorilor că planul ei era să le ucidă pe fete și apoi să se omoare, din cauza unei lungi dispute privind custodia lor.

Ron Youngblood, fostul ei soț, a declarat pentru The Associated Press că a vrut să se mute în Missouri cu ambele fiice, dar în cele din urmă a acceptat să trăiască în Brooklyn.

Pare că femeia a crescut în sărăcie în Argentina, a fost abuzată fizic și sexual în copilărie și s-a prostituat în adolescență pentru a-și întreține fiica mai mare.

A cumpărat arma pe care a folosit-o cu o săptămână înainte

Înainte de a fi condamnată, ea a vorbit despre fiicele sale și despre dificultățile pe care le-a avut în creșterea lor: „Am fost o mamă bună, dar s-a întâmplat ceva, nu știu cum să explic. Ceva a explodat în mintea mea”.

Potrivit procurorului Kelsey Gill, crimele au fost premeditate, iar Youngblood a cumpărat arma pe care a folosit-o cu o săptămână înainte.

La rândul lui, Ron Youngblood, care era tatăl fetiței mai mici, dar a jucat un rol important în creșterea lui Sharon, a declarat că știa că fosta sa soție nutrea animozitate față de el, dar nu și-a imaginat niciodată că le-ar putea ucide pe fete.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase