Home » D:News » Un bărbat care a strigat că face parte din Hamas a agresat sexual două femei într-un tren în Spania

Un bărbat care a strigat că face parte din Hamas a agresat sexual două femei într-un tren în Spania

Un bărbat care a strigat că face parte din Hamas a agresat sexual două femei într-un tren în Spania
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 18.10.2023

Un bărbat care a strigat că face parte din Hamas a agresat sexual două pasagere într-un tren din Zaragoza, Spania, acesta fiind reținut de Garda Civilă în tren, în timp ce se îndrepta spre Pamplona, potrivit ABC Spania.

Garda Civilă a arestat recent un bărbat acuzat că a strigat că aparține miliției islamiste Hamas, care a agresat două femei, atingându-le cu organele sexuale și a amenințat restul pasagerilor dintr-un tren care circula pe linia Zaragoza-Pamplona, potrivit unor surse din cadrul Gărzii Civile citate de ABC Espana.

Un bărbat de 23 de ani de naționalitate marocană

Incidentul din Spania a avut loc în contextul războiului dintre Israel și Hamas, care a început în urmă cu mai bine de o săptămână, după o ofensivă surpriză lansată din Fâșia Gaza, care a pus jumătate din planetă în alertă antiteroristă.

Evenimentele s-au petrecut în timp ce convoiul, care a plecat din capitala aragoneză la ora 13.00 cu destinația Navarra la ora 15.30, a trecut prin Gallur. În jurul orei 14.15, Garda Civilă a primit un apel prin serviciul de urgență că unul dintre pasageri, un bărbat de 23 de ani de naționalitate marocană, „tulbura ordinea publică”.

Bărbatul a strigat că face parte din Hamas

După ce trenul a rămas blocat timp de o oră în gara din localitatea Zaragoza, bărbatul a fost arestat.

După cum susțin martorii, bărbatul a strigat că aparține Hamas și apoi i-a amenințat pe cei aproximativ 400 de pasageri din tren și, în mai mult decât atât, a agresat sexual două femei.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase