Home » D:News » Doru Octavian Dumitru, cu o dexteritate perfectă, jonglează cu umorul și adevărul, la „Altceva cu Adrian Artene”

Doru Octavian Dumitru, cu o dexteritate perfectă, jonglează cu umorul și adevărul, la „Altceva cu Adrian Artene”

Doru Octavian Dumitru, cu o dexteritate perfectă, jonglează cu umorul și adevărul, la „Altceva cu Adrian Artene”
Publicat: 17.11.2023

Doru Octavian Dumitru, părintele Stand-Up-ului românesc, așa cum foarte mulți dintre avizați sau nu, îl consideră, este invitatul din această săptămână al podcastului „Altceva”, moderat de jurnalistul Adrian Artene.

Pe parcursul a mai bine de 60 de minute, comediantul reușește, cu o dexteritate de artist, să jongleze între umor și adevăr, nepunând pe niciunul în fața celuilalt. Deși între cei doi domni ai mediei românești contemporane se naște o discuție puternic profundă, pe parcurs, aceasta își limpezește greutatea și-l lasă la vedere treptat pe copilul Doru Octavian Dumitru, care vorbește cu emoție fericită de ai săi părinți, pe artistul Doru Octavian Dumitru, care mărturisește că publicul este cel care-i dă începutul și tot el îi dă finalul, pe soțul Doru Octavian Dumitru care nu uită să-și aducă în discuție soția, pe tatăl Doru Octavian Dumitru, pentru ca, în final, cu toții să-l descoperim pe omul Doru Octavian Dumitru.

Interesant, pe de altă parte, cum această discuție, conținut de podcast, se desfășoară ca și structură asemenea romanului „Ion”, de Liviu Rebreanu, simetric, ea începe cu o istorisire despre originile marelui comediant, despre părinți, și se termină la fel, cu adnotări tot despre ei, ceea ce ne poate îndreptății să spunem că cel mai nou episod de podcast realizat de Adrian Artene vorbește despre viața și activitatea lui Doru Octavian Dumitru de la origini… până la origini.

„Ediția de față este una pe care promit să o așez în ramă. Invitatul de astăzi este unul dintre cei mai iubiți actori din România, este actorul care se reinventează permanent, este actorul care este grăitor pe scenă și atunci când tace, este buricul pământului.”, spune Adrian Artene în deschiderea noului episod „Altceva” care va fi difuzat sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 19:00, pe canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”.

SOCIAL MEDIA „Altceva cu Adrian Artene”:

YouTube – https://www.youtube.com/@AltcevacuAdrianArtene

Facebook- https://www.facebook.com/AltcevacuAdrianArtene

Instagram – https://instagram.com/altcevacuadrianartene

TikTok – https://www.tiktok.com/@altcevacuadrianartene

Adrian Artene – autor Gândul https://www.gandul.ro/autor/adrian-artene

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase