Home » D:News » Rapperul Sean „Diddy” Combs, acuzat de viol de fosta iubită Cassie

Rapperul Sean „Diddy” Combs, acuzat de viol de fosta iubită Cassie

Rapperul Sean „Diddy” Combs, acuzat de viol de fosta iubită Cassie
Sean P. Diddy Combs și Cassie Ventura, 2016. Sursa foto: Profimedia
Publicat: 19.11.2023

Artistul rap Sean „Diddy” Combs a fost acuzat de viol și trafic sexual de fosta iubită Casandra Ventura, scrie BBC.

Combs – care a purtat și numele de scenă Puff Daddy – neagă acuzațiile, acuzând-o pe cântăreață că a încercat să îl șantajeze. Avocatul său a declarat că afirmațiile sunt „ofensatoare și scandaloase”.

Ventura – o cântăreață și dansatoare R&B care cântă sub numele de scenă Cassie – susține că producătorul de rap a violat-o și a bătut-o timp de 10 ani, începând de când ea avea 19 ani, iar el 37 de ani.

„Sunt în sfârșit pregătită să îmi spun povestea”

„După ani de zile de tăcere și întuneric, sunt în sfârșit pregătită să îmi spun povestea”, a transmis ea într-o declarație.

Potrivit plângerii, Combs a semnat cu ea pentru casa sa de discuri, Bad Boy, și „a îndopat-o” cu droguri și alcool, făcându-o să cadă în „dependențe periculoase care i-au controlat viața”.

Ventura a cerut 30 de milioane de dolari

Într-o declarație pentru BBC News, avocatul lui Combs a declarat că Ventura a cerut 30 de milioane de dolari „sub amenințarea de a scrie o carte dăunătoare despre relația lor”.

Ca răspuns, avocatul artistei a spus că Combs i-a oferit o plată de „opt cifre pentru a o reduce la tăcere și a împiedica depunerea acestui proces”.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase