Home » D:News » Rafael Nadal a decis să revină în circuit

Rafael Nadal a decis să revină în circuit

Rafael Nadal a decis să revină în circuit
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 19.11.2023

Revenirea în activitate a lui Rafael Nadal a fost sub semnul incertitudinii în ultimele luni. Recent, în cadrul unui eveniment, spaniolul a dat speranțe fanilor săi, spunând că „crede” că va reveni. La o zi după, Nadal a revenit cu o postare, în care confirmă că a decis să revină în circuit.

Jucătorul de 37 de ani nu a mai fost în acțiune de când a suferit o accidentare la flexorul șoldului în timpul înfrângerii din turul al doilea în fața lui Mackenzie McDonald, în timpul Openului Australiei 2023.

La începutul acestui an, Nadal a anunțat că va lipsi de la Openul Franței, unde a cucerit 14 din cele 22 de titluri majore ale sale, deoarece va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Rafael Nadal, încrezător că va juca din nou

El și-a declarat intenția de a reveni în tenis pentru un ultim an în 2024, dar au existat îndoieli cu privire la progresele pe care le-a făcut în sesiunile de antrenament de la Academia sa din Mallorca.

După aceea, Nadal s-a declarat încrezător că va juca din nou, fără a detalia o dată pentru revenirea sa.

„Până acum, nu știam dacă voi mai juca vreodată tenis, iar acum cred că da”, a declarat Nadal.

„Ceea ce s-a schimbat de acum câteva săptămâni până acum este că acum știu că voi juca din nou tenis.

„Nu știam înainte, dar acum, sincer, știu, pentru că evoluția este pozitivă. S-au făcut pași mari în ultima vreme. Nu sunt încă pregătit să spun unde. Atunci când voi ști, voi fi primul care o va spune.”

„Rămâneți pe fază, zilele acestea voi decide”

„Este o perioadă bună din viața mea. Este un pas înainte, fără îndoială, și înseamnă foarte mult.”

Spaniolul a revenit joi cu o postare în social media în care a pecizat că confirmă ceea ce a declara cu o zi înainte referitor la revenirea sa.

„Rămâneți pe fază, zilele acestea voi decide și voi anunța împreună cu echipa mea când și unde voi juca.”, a scris Nadal în postarea sa.

Specialiștii anticipează o revenire înainte de Australian Open, probabil cu unul două turnee de încălzire, înainte de primul Grand Slam al anului.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase