Home » D:News » La ce oră începe parada militară de 1 Decembrie de la București?

La ce oră începe parada militară de 1 Decembrie de la București?

La ce oră începe parada militară de 1 Decembrie de la București?
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 19.11.2023

MApN anunță că vineri, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, va avea loc Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României în Piața Arcului de Triumf, la care vor defila, alături de trupele Armatei României, și militari străini din cadrul detașamentelor dislocate în țara noastră.

Vineri, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, se va desfășura Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României în Piața Arcului de Triumf, din București, potrivit Ministerului Apărării Naționale.

La Parada militară vor defila, alături de trupele Armatei României, și militari străini din cadrul detașamentelor dislocate în țara noastră, precum și din țările aliate contributoare la structurile NATO de pe teritoriul României.

Drapelul național va fi arborat în toate instituțiile militare din țară

Cu ocazia Zilei Naţionale, reprezentanți ai Armatei României vor participa, la solicitarea şi cu sprijinul autorităților locale, la pregătirea, organizarea şi desfășurarea de ceremonii în unele garnizoane în care sunt dislocate unități militare, iar militarii aflați în misiune în afara teritoriului național vor desfășura ceremonii militare.

De asemenea, Drapelul național va fi arborat în toate instituțiile militare din țară, iar la bordul navelor maritime şi fluviale se va ridica Marele Pavoaz.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase