Home » D:News » O elevă de 12 ani și-a amenințat profesoara cu un cuțit

O elevă de 12 ani și-a amenințat profesoara cu un cuțit

O elevă de 12 ani și-a amenințat profesoara cu un cuțit
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 14.12.2023

O elevă de 12 ani de la o școală din Rennes, Franța, și-a amenințat profesoara cu un cuțit, scrie miercuri Le Figaro.

Eleva, care era în clasa a VII-a, a sosit la școala sa în jurul orei 9:00, având asupra sa un cuțit „foarte mare”, a precizat o sursă din interiorul poliției pentru publicația citată.

Ea și-a făcut apoi cunoscută „intenția de a-și ucide profesorul de engleză”, a declarat procurorul din Rennes, Philippe Astruc.

Profesoara a fugit, în timp ce adolescenta a urmărit-o

Profesoara a fugit, în timp ce adolescenta a urmărit-o, înainte de a fi oprită și apoi dezarmată de un membru al personalului școlii.

Școala a fost închisă înainte ca poliția și pompierii să ajungă la fața locului. Eleva, a cărei familie se crede că este de origine mongolă, a fost predată poliției.

O anchetă penală a fost deschisă de poliția departamentală. Cursurile au fost suspendate și a fost înființat un centru de criză pentru elevi și personalul didactic.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase