Home » D:News » Un băiețel de șase ani a trăit pe pielea sa filmul „Singur Acasă 2”

Un băiețel de șase ani a trăit pe pielea sa filmul „Singur Acasă 2”

Un băiețel de șase ani a trăit pe pielea sa filmul „Singur Acasă 2”
Macaulay Culkin într-o scenă din „Singur Acasă”. Sursa foto: ©Twentieth Century Fox/Profimedia
Publicat: 27.12.2023

Un băiețel de 6 ani a fost îmbarcat în avionul greșit, din cauza unei greșeli flagrante făcute de o companie aeriană. Cazul micuțului Casper amintește de intriga din „Singur Acasă 2″.

Casper ar fi trebuit să plece singur din Philadelphia, cu destinația Fort Myers, Florida, unde îl aștepta bunica sa.

Atunci când femeia nu și-a văzut nepotul sosind, a cerut explicații companiei, Spirit Airlines. Angajații nu au fost la început în stare să explice ce s-a întâmplat, apoi i-au spus că, probabil, copilul nu a ajuns la timp pentru a se îmbarca, dar femeia a demonstrat că acest lucru nu era posibil, deoarece își urmărise nepotul și avea confirmarea că acesta se înregistrase la aeroport.

„Au fost cele mai proaste momente din viața mea”, a declarat femeia presei locale.

Casper a reușit în cele din urmă să se reîntâlnească cu bunica

După câteva ore, ea a primit un telefon de la Casper. Nepotul său i-a spus că aterizase, dar pe un aeroport greșit, și anume în Orlando, la patru ore și peste 200 de kilometri distanță.

Compania aeriană și-a cerut scuze și s-a oferit să ramburseze zborul, iar Casper a reușit în cele din urmă să se reîntâlnească cu bunica sa la timp pentru a sărbători Crăciunul, potrivit Fox Business.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase