Home » D:News » Noi acuzații de omor involuntar pentru actorul american Alec Baldwin

Noi acuzații de omor involuntar pentru actorul american Alec Baldwin

Noi acuzații de omor involuntar pentru actorul american Alec Baldwin
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 22.01.2024

Actorul american Alec Baldwin a fost acuzat din nou de omor involuntar prin imprudență, în cazul uciderii regizoarei Halyna Hutchins.

Un mare juriu din New Mexico l-a acuzat pe Alec Baldwin de omor involuntar din culpă în urma împuşcării fatale a directoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare al „Rust” în 2021.

Acuzațiile anterioare împotriva actorului premiat cu Emmy au fost retrase în aprilie anul trecut, cu doar două săptămâni înainte de începerea unui proces penal.

Alec Baldwin, acuzat de omor involuntar din culpă

Procurorii locali au declarat în octombrie că „fapte suplimentare” au meritat să aducă din nou cazul în fața unui mare juriu, relatează BBC.

Procurorii apelează des la procedura marelui juriu deoarece e o metodă mai uşoară pentru a dovedi o cauză probabilă şi pentru a ajunge la un proces decât formularea unei plângeri penale, care poate fi analizată de avocaţii apărării în timpul unei audieri preliminare, potrivit experţilor în domeniul juridic.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase