Home » D:News » Dr. Cristian Andrei: „Merită să știi pentru ce trăiești și cum să faci să fie frumos în viața ta!” | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

Dr. Cristian Andrei: „Merită să știi pentru ce trăiești și cum să faci să fie frumos în viața ta!” | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

Dr. Cristian Andrei: „Merită să știi pentru ce trăiești și cum să faci să fie frumos în viața ta!” | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE
Publicat: 02.02.2024

Acesta poate fi doar unul dintre mesajele pe care și-a dorit să le transmită renumitul Dr. Cristian Andrei prin intermediul celui mai nou episod de podcast Altceva cu Adrian Artene, episod de podcast care va avea premiera sâmbătă, 3 februarie, de la ora 19:00 pe canalul oficial de YouTube. Acesta este, de altfel, episodul de podcast care deschide „luna iubirii” și, bineînțeles, că nu putea fi altcineva în fața jurnalistului Adrian Artene, la ALTCEVA.

Dr. Cristian Andrei, binecunoscut publicului larg datorită aparițiilor dese la TV, a reușit, de-a lungul anilor și grație practicii medicale, să devină un soi de encliclopedie a relațiilor. În plus, distinsul specialist deține cumva algoritmul care-l ajută să punctele corect și concret problema și să ofere soluția, iar această abilitate poate fi lesne descoperită în timpul dialogului pe care-l are cu jurnalistul Adrian Artene, la Altceva.

„Salutare fiecăruia dintre voi. Ne-am reîntors la Altceva, de data aceasta cu un medic de suflete, un vindecător de inimi. Este fondatorul Institutului de Relații Umane, specialist în neuropsihiatrie, omul care a scris nu doar un manual, ci mai multe manuale despre relațiile de cuplu. Este omul mai citat și mai share-uit în acest mediul online decât liderul spiritual Osho. Bine ați venit, domnule doctor Cristian Andrei!”, spune în deschiderea dialogului, Adrian Artene, realizatorul podcastului.

Exact așa cum a fost prefațat, timpul care a urmat, cele mai bine de 60 de minute de discuții s-au concentrat pe suflete, iubire, mesaje, comunicare, relații, apropiere dintre doi oameni și, în esență, despre ce anume este recomandat să facem pentru a fi fericiți.

„Merită să știi pentru ce trăiești și cum să faci să fie frumos în viața ta!”

Cine este dr. Cristian Andrei

Dr. Cristian Andrei este medic specialist neuropsihiatru din 1994. Practică în sistem privat psihiatria, fiind preocupat de problemele de cuplu, dezvoltarea, adaptarea și consilierea relațiilor interumane. Este atestat în teorii ale personalității, psihoterapii cognitive, terapia bolilor afective, cercetare psihiatrică. Educator pentru sănătate, efectuează vizite lunare în liceele bucureștene și în țară, pe teme de dezvoltare sexuală a adolescenților și în cadrul unor campanii împotriva consumului de alcool: Fii cool fără alcool, Alcoolul nu te face mare.

Dr. Cristian Andrei este editor corespondent al The British Journal of Psychiatry și autor a peste 1500 de articole, cărți și diverse alte materiale, abordând teme vaste – de la relațiile interumane și sfaturi pentru părinți și adolescenți, până la aspecte legate de psihologia teritoriului virtual și psihologia fractală.

Președinte fondator al Institutului de Relații Umane, dr. Cristian Andrei și echipa de specialiști susțin în cadrul institutului seminare, ateliere de lucru și conferințe pe teme diverse, abordând aspecte ce vizează atât organizațiile și angajații acestora, cât și tematici care fac parte din cotidian și care preocupă ființa umană.

De asemenea, el este președinte al Fundației Estuar, orientată spre servicii de consiliere, recuperare, reabilitare și reinserție socială pentru adulții cu probleme de sănătate mintală.

Nu uita! Sâmbătă, 3 februarie, de la ora 19:00, intră pe contul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene” ca să participi la o discuție care te-ar putea ajuta să fii mai bine pentru că dr. Cristian Andrei chiar vorbește pe limba ta.

🔔 ABONEAZĂ-TE la canalul de YouTube #altcevacuadrianartene acolo unde, în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletul.

CONȚINUTUL MARCA „ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE” POATE FI URMĂRIT INTEGRAL PE URMĂTOARELE CANALE:

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase