Home » D:News » 7.000 de oameni au rămas fără curent electric din cauza unui raton

7.000 de oameni au rămas fără curent electric din cauza unui raton

7.000 de oameni au rămas fără curent electric din cauza unui raton
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 05.02.2024

Un raton a provocat o pană de curent în centrul orașului canadian Toronto, afectând aproximativ 7.000 de locuitori. Ratonul a intrat în contact cu echipamentul de la o stație electrică din centrul orașului. Contactul a provocat o întrerupere a curentului care a afectat o zonă semnificativă a orașului.

Hydro One, compania de furnizare a energiei electrice din Ontario, a declarat că un raton „a intrat în contact cu echipamentul” de la o stație din centrul orașului, cufundând în întuneric porțiuni din oraș.

De asemenea, pierderea de energie electrică a întrerupt temporar serviciul pe o linie cheie de metrou și a oprit apa.

Unii oameni au rămas blocați în lifturi

Mulți localnici au rămas blocați în lifturi.

Problemele au fost rezolvate trei ore mai târziu, notează The Guardian.

Toronto a declarat război mamiferelor

În ultimii ani, Toronto a declarat război mamiferelor, pentru ca la scurt timp după aceea să accepte cu părere de rău înfrângerea. Toronto a încercat diverse metode pentru a controla populația de ratoni, dar fără succes.

Unii locuitori consideră ratonii ca fiind dăunători și periculoși, în timp ce alții îi apreciază ca parte a mediului. Un sondaj recent a arătat că 50% dintre locuitorii orașului Toronto doresc ca ratonul să devină mascota oficială a orașului.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase