Home » D:News » Robert De Niro a vorbit despre bucuria de a fi tată la vârsta de 80 de ani

Robert De Niro a vorbit despre bucuria de a fi tată la vârsta de 80 de ani

Robert De Niro a vorbit despre bucuria de a fi tată la vârsta de 80 de ani
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 10.02.2024

Actorul Robert De Niro s-a destăinuit despre „bucuria” noii paternități, după ce anul trecut i s-a născut al șaptelea copil. „Este un bebeluș atât de adorabil. Atât de dulce”, a declarat actorul în vârstă de 80 de ani într-un interviu pentru People.

Actorul premiat cu Oscar și iubita lui, Tiffany Chen, au devenit părinți în aprilie.

Actorul din „The Godfather Part II” și „Taxi Driver” a spus că înseamnă „totul” pentru el când familia sa poate „să fie împreună”.

Din 1976 până în 1988, actorul a fost căsătorit cu Diahnne Abbott și sunt părinții a doi copii, Drena, 56 de ani, și Raphael, 47 de ani.

Robert De Niro a mai fost căsătorit anterior

În 1995, el a avut doi gemeni, Aaron și Julian, cu iubita sa de atunci, Toukie Smith.

Robert De Niro a mai fost căsătorit anterior cu Grace Hightower, înainte de a se despărți în 2018, iar cei doi sunt părinții fiului Elliot și ai fiicei Helen Grace.

Vorbind despre Gia, De Niro a spus: „Toți copiii se distrează foarte mult cu ea”.

Câștigătorul a două premii Oscar a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor într-un rol secundar la viitoarele premii Oscar pentru rolul lui William Hale, creierul crimei, în drama istorică „Killers of the Flower Moon” (2023) a lui Martin Scorsese.

Nominalizat la categoria Cel mai bun actor într-un rol secundar

Ca răspuns la nominalizarea la Oscar, De Niro a declarat că „nu te poți gândi” la câștig, dar simplul fapt de a fi nominalizat este „grozav”.

El a spus că „ar fi frumos” dacă partenera sa Lily Gladstone ar câștiga premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal. „Simt că Lily are o șansă foarte bună să câștige”, a spus el, adăugând: „Sper că se va întâmpla asta”.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase