Home » D:News » Serena Williams a publicat o fotografie în bikini, cu fiica sa în brațe

Serena Williams a publicat o fotografie în bikini, cu fiica sa în brațe

Serena Williams a publicat o fotografie în bikini, cu fiica sa în brațe
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 15.02.2024

Serena Williams a publicat o fotografie cu ea în bikini în timp ce își ține fiica în brațe. „Îmi place că trupul meu nu este perfect în imagine”, a transmis celebra tenismenă, potrivit Sky News.

Fotografia a fost publicată pe Instagram la șase luni după ce Serena Williams a născut pentru a doua oară. Ea a transmis un mesaj despre nevoia de „iubire de sine”.

„Îmi dau seama că trebuie să-mi amintesc de iubirea de sine prin toate etapele diferite din viața mea. În acest moment îmi place că trupul meu nu este perfect în imagine. Îmi place că miros a lapte. Îmi place să cunosc o nouă versiune a corpului meu”, a scris vedeta în mesajul publicat online.

Serena Williams, care este căsătorită cu fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, a dat naștere primei lor fiice, Alexis Olympia Ohanian Jr, în 2017. A doua fiică, Adira, s-a născut în august 2023.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase