Home » D:News » Patru australieni au ajuns la spital după ce au fost loviți de trăsnet într-o grădină botanică

Patru australieni au ajuns la spital după ce au fost loviți de trăsnet într-o grădină botanică

Patru australieni au ajuns la spital după ce au fost loviți de trăsnet într-o grădină botanică
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 19.02.2024

Un adolescent și alte trei persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, care se adăposteau sub un copac în grădina botanică din Sydney, au fost loviți de trăsnet și au fost duși la spital, scrie The Guardian.

Cele patru persoane au fost transportate la spital cu arsuri după ce au fost lovite de trăsnet. Un purtător de cuvânt al New South Wales Ambulance a declarat că cei patru se aflau sub un copac.

Mai multe echipaje au tratat pacienții, inclusiv un adolescent, o femeie de 20 de ani și un bărbat și o femeie, ambii de 30 de ani.

75.000 de descărcări electrice pe o rază de 100 km

Aceștia au fost găsiți inconștienți, dar și-au recăpătat cunoștința la scurt timp și au fost duși la spital.

Meteorologii au anunțat că au fost detectate aproximativ 75.000 de descărcări electrice pe o rază de 100 km din Sydney. Serviciul de urgență a avertizat populația cu privier posibile furtuni puternice și ploi abundente.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase