Home » D:News » Apple recomandă utilizatorilor de iPhone să nu pună telefonul în orez

Apple recomandă utilizatorilor de iPhone să nu pună telefonul în orez

Apple recomandă utilizatorilor de iPhone să nu pună telefonul în orez
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 22.02.2024

Compania Apple le-a recomandat proprietarilor de iPhone să nu mai pună telefonul în orez. Este vorba despre telefoanele scăpate în apă și puse în orez deoarece acesta absoarbe umiditatea. Orezul poate să vă strice telefonul, susțin reprezentanții companiei.

Apple le-a spus utilizatorilor de iPhone să nu mai pună telefoanele ude în orez. Informația a fost transmisă prin intermediul unui ghid de utilizare, potrivit Sky News.

„Nu puneți iPhone-ul într-o pungă de orez. Acest lucru ar putea permite particulelor mici de orez să vă deterioreze iPhone-ul”.

Cum recomandă Apple să fie scoasă apa din Iphone?

Tot în ghid, utilizatorii sunt sfătuiți să nu utilizeze surse externe de căldură (uscătoare de păr, calorifere etc) și să nu introducă în interior obiecte străine precum tampoanele de bumbac sau prosoapele de hârtie.

În schimb, Apple le recomandă proprietarilor să miște ușor aparatul, conectorul fiind în jos, pentru a elimina excesul de apă. De asemenea, aparatul trebuie să fie lăsat într-o zonă uscată cel mult o zi.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase