Home » D:News » Cămașa care l-a făcut sex-simbol pe Colin Firth, vândută la licitație. Prețul a depășit toate așteptările!

Cămașa care l-a făcut sex-simbol pe Colin Firth, vândută la licitație. Prețul a depășit toate așteptările!

Cămașa care l-a făcut sex-simbol pe Colin Firth, vândută la licitație. Prețul a depășit toate așteptările!
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 07.03.2024

Cămașa albă de in purtată de Colin Firth în scena lacului din „Mândrie și Prejudecată” (1995) s-a vândut la licitație pentru 31.700 de dolari. Prețul a depășit de două ori estimarea inițială. Cămașa l-a transformat pe Firth într-un sex-simbol.

Un cumpărător misterios a cheltuit peste 31.000 de dolari pe cămașă la o licitație organizată marți, anunță Business Insider.

Cămașa purtată de Colin Firth în rolul simpaticului domn Darcy în scena de pe lac din adaptarea din 1995 a romanului lui Jane Austen a fost unul dintre cele 69 de costume scoase la licitație la Londra. Alte articole notabile includ rochia „Cenușăreasa” a lui Drew Barrymore din „Ever After” și costumul lui Johnny Depp din „Finding Neverland”. Însă cămașa a fost cel mai „tare” articol din vânzare, a declarat un reprezentant al casei de licitații Kerry Taylor pentru Business Insider.

Momentul cu Colin Firth nu a făcut parte din scenariul original al filmului

Kerry Taylor a prezis că această cămașă se va vinde cu o sumă cuprinsă între 7.000 de lire sterline (aproximativ 8.900 de dolari) și 10.000 de lire sterline (aproximativ 12.700 de dolari). Dar s-a vândut marți seară pentru 25.000 de lire sterline, adică 31.700 de dolari – mai mult decât dublu față de suma estimată.

Designerul cămășii, Dinah Collin, a declarat că „momentul cămășii ude” a lui Firth nu a făcut parte din scenariul original al filmului „Mândrie și prejudecată”.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase