Home » D:News » Echipajul de pe cel mai mare vas de croazieră din lume a salvat 14 naufragiați

Echipajul de pe cel mai mare vas de croazieră din lume a salvat 14 naufragiați

Echipajul de pe cel mai mare vas de croazieră din lume a salvat 14 naufragiați
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 10.03.2024

Echipajul de pe Icon of the Seas, cel mai mare vas de croazieră din lume, a salvat 14 naufragiați. Aceștia se aflau pe o barcă în derivă în Marea Caraibilor. Naufragiații au fost duși la bord și a fost informată Garda de Coastă.

Compania Royal Caribbean, cu sediul în Miami, a anunțat că vaporul de croazieră se îndrepta spre Honduras atunci când a întâlnit ambarcațiunea „în derivă”, potrivit Sky News.

Pasagerii au auzit prin difuzoare mesajul de urgență pentru o persoană aflată peste bord. Echipajul a lansat o navă de salvare pentru a-i transporta pe naufragiați.

Icon of the Seas, cel mai mare vas de croazieră din lume

Aceștia au fost duși la bord pentru a primi îngrijiri. Căpitanul navei i-a anunțat pe turiști că naufragiații erau pierduți pe mare de opt zile.

Nava de croazieră, care a făcut călătoria inaugurală în ianuarie, poate găzdui 5.610 de oaspeți și are 2.350 de membri ai echipajului. Nava are 20 de punți, 2.800 de cabine pentru oaspeți și șapte piscine.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase