Home » D:News » Actorul de 33 de ani care ar putea fi noul James Bond

Actorul de 33 de ani care ar putea fi noul James Bond

Actorul de 33 de ani care ar putea fi noul James Bond
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 21.03.2024

Actorul englez Aaron Taylor-Johnson a fost ales să fie următorul James Bond, anunță surse din domeniul cinematografiei. Actorul în vârstă de 33 de ani încă nu a acceptat oferta. Totuși, anunțul ar putea fi făcut în curând, mai ales că se pregătește un nou film din seria Bond.

Potrivit unor surse citate de Sky News, Aaron Taylor-Johnson ar putea fi următorul James Bond. Faimos pentru filmele Kick-Ass, Captain America: The Winter Soldier și Avengers: Age Of Ultron, actorul englez în vârstă de 33 de ani a spus anterior că zvonurile care îl leagă de James Bond sunt „încântătoare și minunate”.

Totuși, se pare că englezul încă nu a acceptat rolul în mod oficial. Marele anunț ar putea fi făcut peste câteva zile, mai susțin sursele. Producătorul seriei James Bond pregătește deja un nou film, în prezent lucrându-se la scenariu.

Idris Elba, aproape să fie noul James Bond

Dacă va accepta oferta, Taylor-Johnson i-ar urma pe Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig în rolul celebru.

Și actorul Idris Elba a fost aproape de a primi rolul. În septembrie, anul trecut, el a refuzat susținând că discuțiile „dezgustătoare” despre rasa sa l-au dezamăgit.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase