Home » D:News » Masterclass de fericire, oferit gratuit de cea mai fericită țară din lume

Masterclass de fericire, oferit gratuit de cea mai fericită țară din lume

Masterclass de fericire, oferit gratuit de cea mai fericită țară din lume
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 27.03.2024

Finlanda, cunoscută ca fiind cea mai fericită țară din lume șase ani la rând, organizează un masterclass de fericire, gratuit, de cinci zile, la Helsinki, între 9 și 14 iunie.

Organizația însărcinată cu promovarea țării nordice pe piața globală a turismului a venit cu ideea de a oferi un masterclass de cinci zile de fericire în perioada 9-14 iunie, gratuit.

Întreaga călătorie va fi plătită de organizatori, inclusiv cazarea la hotel și zborurile către și dinspre Helsinki, unde va avea loc masterclass-ul, conform themayor.eu.

Masterclass de fericire, condus de localnici

Masterclass-ul de fericire va fi condus de localnici care inspiră, precum Lena Salmi, în vârstă de 70 de ani, căreia îi place să se deplaseze prin oraș pe un skateboard și să înoate în Marea Baltică sau în piscinele în aer liber.

Participanții vor experimenta cultura alimentară finlandeză, cu grătare în aer liber, conexiunea cu natura în pădurile din jurul Helsinkiului și momente de mulțumire pură: plimbări cu bicicleta prin pădure, sauna și relaxarea în serile de vară.

Cei care vor să aplice trebuie să o facă până pe 4 aprilie.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase