Home » D:News » Cum a justificat o mamă faptul că și-a tatuat copiii minori în mod repetat?

Cum a justificat o mamă faptul că și-a tatuat copiii minori în mod repetat?

Cum a justificat o mamă faptul că și-a tatuat copiii minori în mod repetat?
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 25.04.2024

O femeie a fost condamnată pentru rele tratamente în familie, după ce și-a tatuat în mod repetat cei trei copii. Cel mai mic avea doar 5 ani când a fost tatuat pentru prima dată.

S-a întâmplat în Suedia. Femeia a fost condamnată pentru rele tratamente în familie. Ea le-a spus judecătorilor că nu a făcut altceva decât să satisfacă dorința copiilor ei, toți minori, de a fi tatuați.

Mama, rezidentă a regiunii Kalmar din sudul Suediei, în vârstă de 35 de ani, ar fi tatuat în mod repetat copiii cu ajutorul unui bărbat între 2019 și 2022.

Atât mama, cât și bărbatul care a ajutat-o au fost condamnați

Plângerea a fost depusă de părinții colegilor de clasă ai copiilor.

Atât mama, cât și bărbatul care a ajutat-o au fost condamnați pentru rele tratamente, deși amândoi au respins categoric acuzațiile. Femeia a recunoscut că și-a tatuat copiii, justificând fapta prin faptul că nu credea că este ilegal și că însuși copiii au cerut un tatuaj, dar s-au răzgândit după ce i-a durut.

Copiii erau minori

Copiii nu erau însă suficient de mari pentru a lua o decizie cu privire la un posibil tatuaj și că, prin urmare, nu a existat consimțământ, a decis tribunalului districtual, conform televiziunii publice suedeze Svt.

Femeia a fost obligată să muncească 100 de ore în folosul comunității și să plătească despăgubiri pentru daunele suferite de copii.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase