Home » D:News » Sharon Stone a povestit cum au profitat de ea oamenii după accidentul vascular cerebral

Sharon Stone a povestit cum au profitat de ea oamenii după accidentul vascular cerebral

Sharon Stone a povestit cum au profitat de ea oamenii după accidentul vascular cerebral
Sharon Stone în „Basic Instinct” (1992). Sursa foto: Profimedia
Publicat: 11.07.2024

Sharon Stone a povestit cum „au profitat” de ea oamenii, din punct de vedere financiar, când se recupera după accidentul vascular cerebral aproape fatal.

Starul din Basic Instinct a suferit un accident vascular cerebral în 2001 care a dus la o hemoragie cerebrală de 9 zile, ceea ce a obligat-o să se îndepărteze de Hollywood timp de 7 ani, cât timp s-a recuperat.

„Oamenii au profitat de mine în acea perioadă”, a declarat actrița pentru The Hollywood Reporter: „Aveam 18 milioane de dolari economisiți, dar când m-am întors, din contul meu bancar totul dispăruse. Frigiderul meu, telefonul meu – totul era pe numele altor persoane. Nu aveam niciun ban”.

„Dacă muști din sămânța amărăciunii, nu te părăsește niciodată”

Actrița în vârstă de 66 de ani a spus că, în loc să se simtă supărată, a ales să se concentreze pe aspectele pozitive.

„Am decis să rămân prezentă și să renunț. Am decis să nu mă agăț de faptul că sunt bolnavă sau de orice amărăciune sau furie”, a spus ea: „Dacă muști din sămânța amărăciunii, nu te părăsește niciodată. Dar dacă ai credință, chiar dacă acea credință este de mărimea unui bob de muștar, vei supraviețui. Așadar, acum trăiesc cu bucurie”.

Sharon Stone a spus că accidentul vascular cerebral i-a schimbat modul de funcționare a creierului: „Un călugăr budist mi-a spus că am fost reîncarnată în același corp. Am avut o experiență de moarte și apoi m-au adus înapoi”.

Stone a mai declarat că medicii au crezut că „se preface”. Ea spunea, anul trecut, pentru Vogue: „Au ratat prima angiografie și au decis că mă prefăceam. Prietena mea cea mai bună i-a convins să-mi facă o a doua angiografie și au descoperit că am avut o hemoragie cerebrală și că artera vertebrală era ruptă. Aș fi murit dacă m-ar fi trimis acasă”.

Actrița a declarat că ia medicamente zilnic pentru a face față bâlbâielii și problemelor grave ale creierului.

Stone nu a împărtășit detalii despre hemoragia sa cerebrală timp de mai mulți ani, deoarece era îngrijorată de reacția publicului. Ea este acum membru al consiliului de administrație al Fundației Neurologice Barrow din SUA, care tratează „afecțiuni devastatoare ale creierului și coloanei vertebrale”.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase