Home » D:News » Crema antirid creata pe baza de venin

Crema antirid creata pe baza de venin

Crema antirid creata pe baza de venin
Publicat: 14.02.2008
Un grup de cercetatori americani a reusit sa creeze o noua crema de fata, care lupta impotriva ridurilor, prin imitarea efectelor paralizante ale veninului de sarpe, informeaza site-ul dailymail.co.uk.

Datorita compozitiei sale, crema ingheata muschii faciali si reuseste sa imite efectele veninului unei vipere care se gaseste in Brazilia, Tropidolaemus Wagleri. La realizarea acestui produs au contribuit specialisti dermatologi de la o companie americana, care au recomandat utilizarea cremei pe baza de venin sintetic, dimineata si seara, aceasta avand efecte “miraculoase” impotriva ridurilor.
Efectul cremei de fata Synake este acelasi cu efectul celebrului Botox, doar ca se evita utilizarea acelor. Crema este deja utilizata de vedetele de la Holywood, printre acestea numarandu-se Gwyneth Paltrow sau Ben Kingsley. Comercializarea a inceput deja, pretul ei aproximativ fiind de 50 de lire sterline (67 de euro).

Pe de alta parte sunt unii specialisti care spun ca utilizarea veninului sintetic in produsele cosmetice ar mai trebui studiata pentru a se stabili eventualele efecte adverse.

 Sursa: gandul.info

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase