Home » D:News » Vezi prima masina complet submersibila!

Vezi prima masina complet submersibila!

Vezi prima masina complet submersibila!
Publicat: 15.02.2008
Barcile cu motor sunt tot mai amenintate de autoturismele moderne. La Salonul Auto de la Geneva 2008, din luna martie, va fi prezentata, in premiera, Rinspeed sQuba, prima masina complet submersibila.

Rinspeed sQuba se poate scufunda pana la o adancime de 10 metri, cu o viteza maxima de 3 km/h, insa acesta se revanseaza la suprafata, reusind o viteza maxima de 10 km/h. De asemenea, mica minune nu se lasa mai prejos nici pe uscat. sQuba atinge 100 km/h in numai 7.1 secunde si poate ajunge la o viteza maxima de 120 km/h.

Rinspeed sQuba impresioneaza pozitiv si la capitolul poluare. Submersibilul beneficiaza de propulsie electrica 100%, rezultand astfel 0% emisii poluante. Neafectand fauna si flora acvatica, sQuba este o solutie perfecta pentru mini-expeditiile subacvatice sau pentru o iesire in larg. Totusi, neavand plafon, este necesar un echipament corespunzator scufundarilor, care pot fi prelungite cu ajutorul rezervoarelor de oxigen care fac parte din lista de dotari a submersibilului.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase