Home » D:News » Pamela Anderson sare in apararea puilor de foca

Pamela Anderson sare in apararea puilor de foca

Pamela Anderson sare in apararea puilor de foca
Publicat: 15.02.2008
Celebra actrita americana, Pamela Anderson, s-a implicat intr-o campanie ce are drept scop protectia puilor de foca.

Pamela a intrat astfel in randul vedetelor de la Hollywood care militeaza pentru drepturile animalelor, din care face parte si celebra actrita franceza Brigitte Bardot, o mare aparatoare a drepturilor animalelor. Prezenta la sediul fundatiei Bardot de la Paris, Pamela Anderson a declarat ca va duce o scrisoare, din partea actritei franceze, ambasadorului Canadei in Franta, cerandu-i sa urgenteze stoparea vanatorii de foci din zona arctica.
De asemenea, actrita a facut un apel catre designerii din lumea modei si catre consumatorii de moda sa boicoteze produsele din foca, declarand: "Vanatoarea a fost moarta timp de 20 de ani, dar a revenit o data cu deschiderea unor noi piete pentru blana in Rusia si China".
 
Apoi, pentru a ajunge la sufletul celor prezenti, a prezentat un film in care vanatorii tarau corpuri insangerate de foci de-a lungul ghetii, in timp ce o femeie suspina pe fundal.
In demersul ei, Pamela, va primi tot sprijinul din partea actritei Brigitte Bardot, care i-a urat mult noroc in campania sa.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase