Home » D:News » Pantof Nike produs din materiale reciclate

Pantof Nike produs din materiale reciclate

Publicat: 18.02.2008
Pantof Nike produs din materiale reciclate
Compania americana Nike a scos pe piata pantoful de baschet produs din materiale reciclate denumit Nike Trash Talk.

Acest model este creat dupa talpa jucatorului de baschet Steve Nash, care activeaza in prezent la echipa americana Phoenix Sun. Produsul intruneste toate standardele de calitate Nike, urmand a fi lansat si intr-o serie limitata Trash Talk in trei culori diferite, doua fiind culorile Phoenix Sun si o culoare pentru Nash, pantofi pe care acesta ii va purta in cadrul meciului All Star. Pantofii in culorile Phoenix Sun vor avea sireturi si intarituri din materiale ecologice si vor fi livrati in cutii din hartie reciclata.
Baschetbalistul Steve Nash a declarat: "Orice oportunitate de a promova mediul si conservare a planetei reprezinta un pas in directia corecta. Sunt foarte mandru sa fiu unul dintre primii atleti care vor purta Nike Trash Talk. Cred ca oamenii vor iubi acesti pantofi si sper ca purtandu-i voi inspira si alti oameni sa incerce sa faca la fel"
Botul pantofului este creat din deseuri de piele si piele sintetica ramase in fabrica, partea din mijloc este confectionata din ramasite de spuma, iar talpa este din cauciuc prietenos cu mediul si incorporeaza materialul Nike Grind din deseurile ramase de la fabricarea incaltamintei.

Modelul All Star se va pune in vanzare la magazinele Foot Locker din New York si New Orleans cu un pret recomandat de 100 dolari. Modelele in culorile celor de la Sun vor fi lansate in Aprilie 2008 in aceleasi magazine.

Sursa: green-report.ro

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase