Prima pagină D:News

“Pilula fitness” va lua locul exercitiilor fizice

Redactia Descopera.ro | 08.01.2008 | ● Vizualizări: 58
“Pilula fitness” va lua locul exercitiilor fizice     pilula, fitnes, arderea grasimilor, sportiv, dopping + zoom
Galerie foto (1)

Oamenii de stiinta sunt aproape de lansarea pe piata a unei pilule care sa ofere organsimului uman acelasi efectele pe care le au exercitiile fizice, anunta Daily Mail.

Pilula minune va putea mari masa musculara, va creste rezistenta organismului si chiar va arde grasimile, totul fara ca persoana aflata sub tratament sa miste vreun muschi. Testele efectuata in laborator asupra cobailor au aratat ca subiectii au alergat cu 44% mai repede, sugerand ca oamenii vor putea face acelasi lucru fara antrenament prealabil.

Temerile cu privire la aparitia pe piata a unei asemenea pilule-minune s-au manifestat cu precadere in randul sportivilor, cei care considera ca acestea vor fi folosite pentru obtinerea unor rezultate ilicite. Cu toate aceste, Ronald Evans, profesor in cadrul Universitii Howard Hughes din California, liderul echipei de cercetatori care s-a ocupat cu producerea medicamentului, a indicat faptul ca substantele folosite la crearea pilului vor fi usor recunoscute in sange si in urina.

Sursa: BBC News