Home » D:News » A fost descoperit un cadavru de Bigfoot

A fost descoperit un cadavru de Bigfoot

A fost descoperit un cadavru de Bigfoot
Publicat: 15.08.2008
Patru cautatori de urme profesionisti din statele California si Georgia afirma ca au descoperit un cadavru de Bigfoot si de asemeni au prelevat mostre de ADN, impreuna cu sute de fotografii ale presupusului primat din padurile Americii de Nord.

Acesta se pare ca este momentul istoric asteptat deopotriva de cercetatori si de opinia publica, in care se va demonstra pentru prima data daca omul este singura primata inteligenta de pe Terra.
Mathew Whitton, un politist in Calyton County impreuna cu prietenul sau Rick Dyer, de asemeni politist de formatie, au delarat ca au descoperit recent un cadavru de Big Foot in padurile din nordul statului american Georgia. Vestea a produs rumoare in forurile stiintifie in primul rand datorita fotografiilor realizate de acestia, fotografii care au fost inmanate pentru inceput doar autoritatilor americane si unor experti zoologi.
“ Oamenii se stiinta vor avea o surpriza incredibila in momentul in care cand vor autopsia si analiza cadavrul. Nu este un fals, enigma Bigfoot a fost in sfarsit dezlegata. Cadavrul descoperit apartine unui primat mai mare decat orice gorila de munte.”, declara veteranul cautator de urme Tom Biscardi care si-a petrecut intreaga viata studiind-ul pe Bigfoot. La ora actuala o serie de fotografii care prezinta corpul misterioasei creaturi asezat intr-un compartiment al morgii din Clayton County, au fost remise deja presei. Conferinta de presa in care va fi prezentat cadavrul lui Bigfoot este programata pe data de 20 August, anul curent.

Sursa : Fox News

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase