Home » D:News » Regim drastic pentru delfinii cu probleme de “silueta”

Regim drastic pentru delfinii cu probleme de “silueta”

Regim drastic pentru delfinii cu probleme de “silueta”
Publicat: 03.10.2008
Delfinii unui parc acvatic din Japonia vor fi supusi unui regim sarac in grasimi, dupa ce, luand in greutate, nu au mai reusit sa faca fata reprezentatiilor artistice.

Un reprezentant al parcului acvatic “Lumea Marina Kinosaki”, din vestul Japoniei a declarat ca toti cei 19 delfini au fost pusi la un regim sarac in grasimi inca de la sfarsitul lunii august, cand au inceput sa dea gres la numerele de sarituri prin inele si nu au mai reusit sa-si mentina pozitia verticala, in timp ce calcau apa.
“Am fost uimiti de slabele lor performante si apoi am descoperit ca s-au ingrasat considerabil”, a spus purtatorul de cuvant al parcului, Haruno Imazu.

Delfinii au fost cantariti de ingrijitori si s-a constatat ca toti se ingrasasera, unii cu pana la 10 kilograme, pe perioada verii. Desi cantitatea de mancare pe care au primit-o a fost mereu aceeasi, se pare ca macroul din meniul lor a fost mai gras si le-a furnizat delfinilor mai multe calorii. In urma constatarii, ingrijitorii le-au impus imediat un program strict de slabire, hranindu-i mai mult cu peste alb si instituindu-le un regim cu exercitii de rutina. “Mai putine grasimi si exercitiu moderat, par sa dea rezultate, a declarat Imazu.

Sursa: Fox News
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase